MIT KOKKERI
NY DIGITAL KOGEBOG TIL UNGE

 
Finansiering af Metroen i København

Udviklingsselskabet By & Havn har til primært formål at udvikle arealerne i Ørestad og København Havn og forestå havnedrift i Københavns Havn. Salget af grunde i Københavns Havn skal finansiere metroen. Salget gik trægt i de første år, men nu udbygges områderne med rivende hastighed. Salget sker blandt andet  igennem præsentation af salgsprospekter på websitene.

Brugertest og Analyse

Gennem brugertest, analyse af brugsstatistikker og opstilling af strategiske forretningsmål udarbejdede PlenumX et nyt koncept for indhold, struktur og navigation samt grafisk design for By & Havns websites. PlenumX har

sammen med By & Havn ryddet radikalt op, så de relancerede websites fremstår langt mere simpelt i sit indhold og visuelle udtryk.

En på oplevelsen

De mange fantastiske billeder, som By & Havn løbende får taget i områderne, har fået den nødvendige plads og kommer til sin ret i det nye design. Til sammen skaber ændringerne et Byoghavn.dk, Nordhavnen.dk og Orestad.dk som markant brander selskabet og dets aktiviteter i havneområderne.

Alle tre websites er bygget i Sitecore og Sitecore DMS.


Se websitet på

Byoghavn.dk, Nordhavnen.dk eller Orestad.dk


KUNDE
Komiteen for Sundhedsoplysning

START
Juni 2014

MEDIE
Stradegi og website

ANSVARLIG

Jesper Kramer-Borggard

PLENUMX JOURNAL
Digitalunivers til ny kogebog for børnSitet fungerer naturligvis responsivt, da næsten alle unge i dag har en smartphone eller en tablet i hjemmet. Dermed er en ny generation af unge godt klædt på til at kunne indtage køkkenerne.


Design af sitet, opbygningen og funktioner skal tale til de unges sanser, og samtidig være lærerigt og lettilgængeligt.


TALK TO US ABOUT YOUR PROJECT

 We understand the nature of a Digital Workspace and build best of class solutions that drive better collaboration, communication and productivity. 

Talk to our team and learn how our solutions integrates with Office 365 to deliver a value creating Digital Workspace for your workforce.

Say hello@plenumx.dk


Let's get in touch

portrt_jesper1-1024x588jpg Jesper Kramer Borggaard
E: jkb@plenumx.dk
P: +45 53 44 77 55

See linkedIN profile See profile on LinkedIn
Follow Jesper on Twitter Follow on Twitter