REALDANIA

LIVSKVALITET FOR ALLE

 

Website der bringer liv til brandet
Hvordan skaber man et koncept og et website, der kan rumme alt fra store komplekse projekter som Musikkens Hus i Nordjylland, til mindre lokale projekter med fokus på klimatilpasning og bevaring af vores fælles kulturarv?

I 2013 blev Realdanias nye filantropiske strategi sat i søen og retningen for organisationens arbejde de næste mange år udstukket. PlenumX blev inviteret til at udvikle strategi, koncept og design for Realdanias nye website – et website, som i dag sikrer, at de mange værdifulde projekter er synliggjort.

Løsninger gennem samarbejde og proces
Baseret på vores framework udviklede vi i samarbejde med Realdania strategi og bærende koncept for det nye website til

Realdania. Udfordringerne var blandt andet mængden af data, og prioritering af formidlingen af de over 2400 projekter som Realdania har støttet. Gennem proces og samarbejde blev der skabt en ramme for et website med fokus på brugernes behov og interesse i Realdanias arbejde.

Responsivt website tæt på brugerne
Gennem en målrettet strategiproces fik vi udviklet strategi, interaktionsdesign og brugergrænseflade for et nyt responsivt website. Strategien og konceptet er stærkt forankret i den nye filantropiske strategi. Konceptet understøttede også ønsket om at kommunikere mere direkte til brugerne. Og til sidst muligheden for at understøtte kommunikationsbehov på tværs af en organisation med mange interne og eksterne interessenter.


KUNDE
Realdania

START
April 2013

MEDIE
Digital Identitet, Website og Responsivt Design

ANSVARLIG
Jesper Kramer Borrgaard

PLENUMX JOURNAL
PlenumX besøger Realdania på Aros

WEBSITE
http://realdania.dk/



” Realdanias filantropiske arbejdsfelt er det byggede miljø, forstået som byen, byggeriet og bygningsarven. Vi arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Vores tilgang til det filantropiske arbejde er problemorienteret.”


”Realdanias filantropiske aktiviteter har fokus på livskvaliteten ”i” husene, ”mellem” husene, i by og på land og skal være til gavn for almenvellet.”


TALK TO US ABOUT YOUR PROJECT

 We understand the nature of a Digital Workspace and build best of class solutions that drive better collaboration, communication and productivity. 

Talk to our team and learn how our solutions integrates with Office 365 to deliver a value creating Digital Workspace for your workforce.

Say hello@plenumx.dk


Let's get in touch

portrt_jesper1-1024x588jpg Jesper Kramer Borggaard
E: jkb@plenumx.dk
P: +45 53 44 77 55

See linkedIN profile See profile on LinkedIn
Follow Jesper on Twitter Follow on Twitter