VÆKSTFONDEN FÅR NY WEBSTRATEGI
FRA INSIDE-OUT TIL OUTSIDE-IN

 

Re-Thinking Vækstfonden
Vækstfonden er en central del af det danske økosystem for vækst og iværksætteri. Vækstfonden er statens finansieringsfond, og medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder. Men hvem kan få hjælp? Hvordan kan man få adgang til kapital? Og hvad skal man konkret gøre?

Fra Inside out til Outside in
PlenumX arbejdede tæt sammen med Vækstfondens direktion og ledende medarbejdere med et klart fokus på at gentænke fondens positionering.

På basis at et intensivt strategiforløb udviklede PlenumX et nyt bærende koncept for synliggørelse af fondens ydelser og

værditilbud til alle relevante målgrupper. Konceptet blev efterfølgende udfoldet i et nyt design og strukturering af indhold samt et responsivt website til fonden. Websitet skal bidrage positivt til at hjælpe og skabe flere nye vækstvirksomheder i fremtiden.

Dynamo i dansk erhvervsliv
Siden 1992 har Vækstfonden medfinansieret vækst i flere end 4.500 virksomheder for et samlet beløb på over 12 mia. kr. Det nye responsive website og det samlede digitale økosystem synliggør i dag, hvordan fonden kan hjælpe virksomheder med at finansiere alle typer forretningsudvikling eller stille de rette faglige kompetencer til rådighed.


KUNDE
Vækstfonden

START
April 2013

MEDIE
Stradegi og website

ANSVARLIG
Morten F. Hansen

WEBSITE
vf.dkVækstfondens nye website er fra start tænkt responsivt og adaptive, så det fungerer på alle platforme.


Vækstfondens nye website hjælper brugerne med hurtigt at få overblik via en situations- og produktbaseret indgang. Sitet er implementeret i Sitecore CEP.


TALK TO US ABOUT YOUR PROJECT

 We understand the nature of a Digital Workspace and build best of class solutions that drive better collaboration, communication and productivity. 

Talk to our team and learn how our solutions integrates with Office 365 to deliver a value creating Digital Workspace for your workforce.

Say hello@plenumx.dk


Let's get in touch