VELUX
BRINGING LIGHT TO LIFE

 

Globalt intranet til et nyt VELUX
Med produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i mere end 40 lande og et samarbejde med nogle af verdens bedste arkitekter og ingeniører, er VELUX i dag et af de stærkeste globale brands indenfor byggematerialeindustrien. En position, der stiller høje krav til global videndeling og samarbejde, når innovative og bæredygtige løsninger skal udvikles til et internationalt marked.

One company – One culture – One entry point
Hvordan skaber man et intranet, der på den ene side understøtter en global forretningsstrategi og på den anden side tilgodeser meget forskellige lokale behov? Baseret på PlenumXs velafprøvede framework udviklede vi en strategi og et bærende koncept for det nye globale intranet. Et intranet hvor omdrejningspunktet er en samlet indgang til alle informationer og værktøjer, et intranet der er bærer

af en fælles culture og et intranet forenet omkring en fælles vision; One VELUX.

Global service, videndeling og samarbejde
PlenumX arbejdede tæt sammen med VELUXs kommunikations- og IT afdeling og gennem en intensiv og målrettet strategiproces udviklede PlenumX strategi, koncept og implementeringsplan for et nyt globalt intranet. Strategien og konceptet medtænker udfordringer som global videndeling og samarbejde samt muligheden for at understøtte globale og lokale kommunikations- og servicebehov på tværs af en verdensomspændende organisation. VELUXs banebrydende og innovative arbejde indenfor byggematerialeindustrien vil i fremtiden blive understøttet af et enterprise intranet målrettet mere end 10.000 ansatte fordelt over hele verden.


KUNDE
VELUX

START
December 2013 - 

MEDIE
Intranetstrategi og konsept

ANSVARLIG
Morten F. HansenVELUX grundlægger havde et ordsprog da han startede. Hele processen med tilblivelsen af det nye intranet har bygget på denne mission.


VELUX | One binder hele Office 365 platformen sammen.


TALK TO US ABOUT YOUR PROJECT

 We understand the nature of a Digital Workspace and build best of class solutions that drive better collaboration, communication and productivity. 

Talk to our team and learn how our solutions integrates with Office 365 to deliver a value creating Digital Workspace for your workforce.

Say hello@plenumx.dk


Let's get in touch