Samarbejds- og kontorfællesskab i fredet bygning på Kompagnistræde midt i indre København

Vi søger 1-3 personer til at dele projekter og kontor med. Vi leder især efter antropologer eller lignende, som arbejder med research, projektledere og grafiske designere. Hvorvidt du er rådgiver, grafiskdesigner, UX'er, journalist eller noget fjerde er dog ikke så afgørende. Så længe kemien er der, og du er dygtig til det, du laver.

Kontorfællesskab

Vi er hold af selvstændige virksomheder og fagpersoner, der deler kontoret. Vores kontor rummer bl.a. sekretariatet for Synoptik Fonden, der støtter projekter inden for det syns- og øjenfaglige forskningsområde. Sekretariatet udvikler og projektleder ligeledes en række forskningsprojekter. Derudover omfatter kontoret PlenumX, som arbejder med rådgivning inden for digital transformation og gennemfører projekter med blandt andet forankring af Office 365 og intern kommunikation i C20 virksomheder.

Lej lyse og venlig kontorpladser

Vores kontorlokaler er lyse og placeret i et skønt baghus i Kompagnistræde (Indre By). Her har vi indrettet os på 140 m2 med fælles åbent kontormiljø, spisekøkken og mødelokaler. Ejendommen er et charmerende fredet baghus med skæve gulve, fritstående bjælker og smukke gamle vinduer.

På trods af til tider hektiske perioder, værner vi om et rart og varmt arbejdsmiljø, hvor der altid er plads til at sparre og netværke på kryds og tværs. Og til sidst, men ikke mindst, nyder vi gerne et glas eller to i hinandens selskab på en af de mange hyggelige cafeer i området.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en skrivebordsplads (bord, stol og reol) samt internet, back-up på fælles server, printer, adgang til mødelokaler, køkken og rengøring én gang ugentligt. 

Adresse

Kompagnistræde 14, 2. sal
DK-1208 København K

Kontakt

Morten. F. Hansen
M + 45 50 99 42 24
E mfh@plenumx.dk

Pris

Prisen er DKK 3.000 pr. plads pr. måned. Hertil kommer fællesudgifter.

Alle priser er ekskl. moms.


HVEM ER VI PÅ KONTORET?

 
 
 

HVEM MØDER DU PÅ KONTORET?


KONTAKT

portrt_morten-1024x588jpg Morten F. Hansen
E: mfh@plenumx.dk
P: +45 50 99 42 24

See linkedIN profile See profile on LinkedIn